Stipendije

U listopadu će se održati staff week training u Gliwicama (Poljska).

Za Sveučilište u Mostaru je odobrena 1 stipendija. Zainteresirani trebaju dostaviti CV i motivacijsko pismo na engleskom jeziku do 20.09.2017. g. Nakon nominacije ispred Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru nominirana osoba će se trebati registrirati na linku.

Za dodatna pitanja, Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru stoji na raspolaganju.

Više informacija o mogućnosti razmjene nastavnog (2 stipendije) i nenastavnog (2 stipendije) osoblja sa Sveučilištem u Mariboru u akademskoj 2017./2018. može se pronaći ovdje.

Za sva dodatna pitanja Ured za međunarodna sudaranju Sveučilišta u Mostaru stoji na raspolaganju.

Udruga Mate Mišetić raspisuje natječaj za dodjelu 2 stipendije u ak. god. 2017/2018 na Fakultetu strojarstva i računarstva, studij strojarstva.
Natječaj je objavljen na Facebook stranici udruge Mate Mišetić.

Upravni odbor Udruge

U tijeku je natječaj za Sveučilište u Granadi za ljetni semestar 2017./2018. Za studente Sveučilišta u Mostaru odobrene su 3 stipendije za preddiplomski studij i jedna za doktorski (1 semestar).
Ukoliko zainteresirani studenti nisu studenti engleskog jezika u tom slučaju trebaju imati odgovarajući certifikat min B1 za engleski (službeni certifikat potreban) ili pak da imaju predznanje španjolskog jezika - ukoliko ne potrebno je polagati test online putem  (prijave za polaganje su u tijeku -rok je 6.9.2017.) Molimo zainteresirane studente da dostave svoj CV, prijepis ocjena (na engleskom), kopiju putovnice, potpisan ugovor o učenju do 15.10.2017.  na email adresu Ureda  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Nakon što se pošalju nominacije Sveučilištu u Granadi  studenti će biti informirani na vrijeme o daljnjim koracima.
Više informacija o administrativnoj proceduri može se pronaći ovdje, a za sva daljnja pitanja Ured za međunarodnu suradnju stoji Vam na raspolaganju.

U tijeku je prijava za polaganje ispita iz španjolskog jezika za dobivanje službenog certifikata, koji omogućava ostvarivanje razmjene sa Sveučilištem u Granadi u ljetnom semestru 2017./2018.

Prijave se primaju do 6.9.2017. g., na e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a ispit će se održati 12.09.2017. g.

Mole se zainteresirani studenti za razmjenu sa Sveučilištem u Granadi (osim studenta engleskog jezika) da se prijave za polaganje ovog ispita.

Više informacija može se pronaći ovdje.

CAD/CAM centar
Sveučilište u Mostaru
BioEMIS